Oldal frissítése

Clementoni Crane Augustus

Kiegészítők a termékhez

Clementoni Crane Augustus

Neked is van otthon egy igazi autó rajongód? Akkor biztos, hogy meg fog örülni ennek az Augustus teherautónak, amely elektronikus funkciókkal van ellátva. Ennek köszönhetően az autót több módban is használhatod – megismerhető vele az ábécé, az első szavak alapjai, vagy zenék és valódi teherautók hangjai is hallhatók ezzel az eszközzel. Ez stimulálja a gyerekek gondolkodását és a természetes reflexeiket. A manuális kézügyesség és a logikus gondolkodás további fejlesztését lehetővé teszik a leszerelhető csavarok, valamint a csomag részét képző szerszámok.

Hagyd, hogy gyermeked egyszerű kapcsolatot építsen ki Augustus-szal. Ennek köszönhetően fejlődni fog a látási, hallási és tapintási képessége. Az áramellátás három AAA (nem része a csomagnak) elemmel működik. 1-4 éves gyermekek számára ajánlott. 

Kód:  HRAif0064
Termékszám:  8005125608003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20