Oldal frissítése

Clementoni Clemmy - Állatok

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Clementoni Clemmy - Állatok

Az olasz Clementoni játékgyártó nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a magas minőségre. A játékok széles skáláját kínálják, ezek közül is az egyik legkedveltebb termék a Clemmy játékkészlet, ami a finommotorikus készségeket fejlesztő didaktikai játék a legkisebbek számára. A kockák formájuknak köszönhetően könnyen egymásra helyezhetőek ezáltal is formálja a gyerekek fantáziáját.
A nyolc egymásra helyezhető kocka is, és a négy aranyos kisállat is puha, egészségre ártalmatlan anyagból készült, amelyet akár nyalogathatnak is a gyerekek, ezért megfelelő ez a játék arra, hogy akár a legkisebbek első játéka legyen. A kockák könnyen tisztíthatóan.
Főbb jellemzők:

Típus:
Clemmy kockák vödörben
A készlet tartalma:
8 kocka
4 aranyos kisállat

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,75 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 9 hónapos

Téma

Téma Állatok

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  HRA755t
Termékszám:  8005125147731
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10