Oldal frissítése

Carson MP-300

Kiegészítők a termékhez

Carson MP-300

Nagyon könnyű és hordozható eszköz, ami használható a játék, valamint a munka során is. Tökéletes az általános iskolákban, a háztartásokban és az ipari felhasználás terén is, alkalmas a növények, elektronikai alkatrészek, nyomtatott anyagok és mikroszkopikus repedések részletes megfigyelésére. A mikroszkóp lehetővé teszi a 24-53 × nagyítást és a metszett széleknek köszönhetően a legjobb szögben állítható be. Továbbá a beépített LED világítás lehetővé teszi, hogy nagyon fényes és tiszta képet kapjunk a megfigyelt tárgyról.
A beállítást két független gyűrűvel szabályozhatja - nagyítás (zoom) és kép élesség (fókusz). A "zoom" gyűrű határozza meg a gyújtótávolságot (nagyítás) és a "fókusz" gyűrű beállítja a fényerőt és a kép élességet. 
Ajánlott kor:
6+
A csomag tartalma:
mikroszkóp
3 x gombelem
A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács 2009/48 / EK a játékok biztonságáról szóló 2009, június 18-án kelt törvényének és minden jogi normának az érvényes szabályozás szerint. Természetesen CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

 
Kód:  HRAa5052
Termékszám:  4250138218310

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15