Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Carson AdventurePak HU-401

4,3 7 értékelés
17 590 Ft

Carson AdventurePak HU-401

Az AdventurePak HU-401 egy olyan csomag, amelyet minden kalandor értékelni fog. Tartalmaz egy ötszörös nagyítással rendelkező távcsövet, mely ideális madarak és egyéb állatok megfigyelésére. A fókusz csavar a távcső közepén található, a gumírozott résznek köszönhetően pedig szemüveges gyerekek is könnyedén használhatják.

Rendelkezik továbbá még egy jelzősíppal is, baj esetére, egy zseblámpával, valamint precíz digitális órával. Az iránytű segítségével sosem fognak eltévedni. Mindezeknek köszönhetően az AdventurePak HU-401 tökéletés felszerelés a kicsiny felfedezők számára, akiket lenyűgöz az őket körülvevő világ. Az alapanyagok tartósak. Az eszközök könnyedén elhelyezhetők a tokban. 
A készlet tartalma:
5x nagyítású távcső
Zseblámpa
Síp
Iránytű
Digitális óra
Áramellátás:
2x AA elem (nem tartozék)
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK, 2009 június 18-án hozott, a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak. Természetesen megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRA115d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  750668005175

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15