Oldal frissítése

Carrera Red Bull RC2

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Carrera Red Bull RC2

A Carrera RC modellek a legjobbak közé tartoznak. A cég RC autómodelljei tökéletesen kivitelezett részletekkel, minőségi kidolgozással, hosszú menetidővel, rövid töltésidővel, a legújabb technológiákkal és speciális effektusokkal büszkélkedhetnek, amelyeknek köszönhetően rengeteg szórakozást nyújtanak. Ez egy egyedülálló kidolgozású, 1:20 méretarányú modell. Elég csak kicsomagolni, és útra is kelhet a Red Bull feliratú RC modellel.

A Carrera Red Bull RC2 RC modell fő tulajdonságai

  • Részletes kidolgozású, 1:20 méretarányú modell
  • Gyorsaság és hosszú menetidő
  • Digitális proporcionális távirányítás
  • Teljes csomag – elég kicsomagolni, és mehet is

Az RC modell előnye a sebesség és a hosszú menetidő

A 27 cm nagyságú Carrera Red Bull RC2 RC modell legfeljebb 10 km/h sebességre képes. A minőségi lengéscsillapítókkal, könnyített karosszériával és pontos kormányzással kiegészítve fantasztikus élményeket biztosít Önnek. A Red Bull RC2 RC modell menetideje akár 20 perc is lehet. A nagy sebesség és a hosszú menetidő kombinációjának köszönhetően azonnal elindulhat kalandos útjára.

Csomagolja ki, és mehet!

A Carrera RC modellek RTR változatban kaphatók, ami azt jelenti, hogy az autók komplettek, így elég csak kicsomagolni, és indulhat is a játék. A csomagban tehát megtalálható maga az autó, a távirányító, a töltő (USB) és az akkumulátor. A modell digitális proporcionális irányítással büszkélkedik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Típus

RC autó típusa Buggy
Méretarány 1:20

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Motor típusa Elektromos egyenáramú

Haladó funkciók

Maximum sebesség 10 km/h

Szín

Szín Kék
Kód:  HRAif4816
Termékszám:  9003150040033
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15