Oldal frissítése

Bugatti Chiron - piros

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bugatti Chiron - piros

Az egyik leggyorsabb sportkocsi kimondottan a kicsik számára. Ez a Bugatti egy valóra vált álom lehet kis és nagy gyerkőcöknek. A piros színű Bugatti Chiron Exclusive jármű eredeti márkajelzéssel és logóval érkezik. Páratlan dizájnját a részletgazdag kidolgozás és az eredeti krómozott kiegészítők biztosítják, amelynek köszönhetően az autó rendkívül valósághű megjelenéssel büszkélkedhet, mint egy valódi Bugatti. Az egyszemélyes játékautó fény- és hanghatásokkal számos útfelületen megállja a helyét. A felfüggesztett tengelyes hátsó kerekeket két motor hajtja. Az autó bőrülésekkel és állítható biztonsági övvel várja a gyerkőcöket. A lassú és rázkódásmentes indulás funkciónak és az új generációs távirányítónak hála a Bugatti Chiron járműve már egészen kis gyermekeknek is ideális. 3 éves kortól ajánlott a gyerekek számára.

A Bugatti Chiron gyermek elektromos autó fő jellemzői - piros

  • Az exkluzív sportkocsi valósághű, licencelt modellje
  • Bugatti Chiron gyermek elektromos autó 2,4 GHz-es távirányítóval
  • Új generációs távirányítóval a biztonságos vezetéshez
  • A hozzá tartozó autóval párosított távirányítóval
  • Vészfékezés esetén kikapcsolja az összes vezetési funkciót
  • A távirányítóval megváltoztathatod az autó sebességét vezetés közben
  • Gyermek elektromos játékautó egyedi nyitható ajtókkal
  • Felfüggesztett tengelyekkel, elülső és a hátsó LED fényszórókkal
  • Két hátsó-kerék meghajtású motorral
  • Három sebesség és hátramenet, lassú rázkódásmentes indítással
  • USB és SD kártya csatlakozóval
  • Bugatti Chiron játékautó állapotjelzővel és akkumulátor töltésjelzővel
  • Puha EVA kerekekkel, bőrüléssel és biztonsági övvel

Az új generációs távirányítóval a vezetése mindig biztonságos

A Bugatti Chiron járműve új generációs 2,4 GHz-es távirányítóval rendelkezik, amellyel kimondottan a hozzá párosított járművet irányíthatod. Ezáltal elkerülhető az interferencia több jármű egy időben történő használata esetén. A távirányító vészfék funkciót kínál a váratlan közlekedési viszonyok esetére, illetve így biztosítja a szülők maximális befolyását a jármű felett. Ez a funkció az összes vezetéshez szükséges beállítást kikapcsolja. Azonban a gomb újbóli megnyomásával az autó ismételten működőképes. A fokozott biztonságot a távirányítón elérhető különböző sebességfokozatok beállítása garantálja, amely még vezetés közben is állítható. Az aktuális sebességet nyomon követheted a távirányítón.

Szinte olyan, mint egy igazi autó

A Bugatti Chiron elektromos autó hátsó kerekét két 12 V kapacitású motor hajtja, amelyeknek mindegyike 35 W teljesítménnyel bír. A puha Eva kerekekkel az autó gond nélkül megbirkózik a rázós terepen vagy a sima úton történő használattal is. Tápellátásáról 12 V / 7 Ah kapacitású akkumulátorok gondoskodnak. Valódi másához hasonlóan a Bugatti Chiron elektromos autó fényszórója világít, dudája funkcionális és még zene lejátszásra is képes. Az elülső és hátsó fényszórók világítanak, kapcsolójuk a műszerfalon található. Mivel mindenki szeret zenét hallgatni vezetés közben, ebből az autóból sem hiányozhat az USB és az SD kártya csatlakozó, így még a kicsik is meghallgathatják kedvenc dalaikat az autóban. Mint az igazi Bugatti Chiron, ez az elektromos játékautó is egyedülálló felfelé nyíló ajtóval rendelkezik .

Rengeteg funkcióval a nagyszerű vezetés élményéért

A Bugatti Chiron elektromos autó praktikus tulajdonsága a digitális állapot és a töltöttség állapotának megjelenítése. Így tehát soha nem érhet meglepetésként a használat kellős közepén lemerülő akkumulátor. A jármű három sebességet kínál előremenetben, emellett elérhető a hátramenet is. Az alacsonyabb sebességbeállításnak köszönhetően a jármű még a kisebb gyermekek számára is alkalmas. Egy másik rendkívül hasznos fejlesztés az autó lassított, rázkódásmentes indulása. Ez azt jelenti, hogy az autó kellemetlen rángatás nélkül, lassan éri el a kiválasztott sebességet. A gyerekek puha párnázott üléseken utazhatnak, állítható biztonsági övvel, amely élmény után garantáltan ki sem szeretnének majd szállni a járműből.

Működés és töltés

A Bugatti Chiron üzemideje 2-3 óra, amely nagyban függ a talaj minőségétől és a gyermek testtömegétől. Az akkumulátor feltöltése 5-8 órát vesz igénybe. A töltésen és az alkalmankénti autómosáson kívül a jármű nem igényel egyéb karbantartást.

Tömeg:
22 kg

Terhelhetőség:
35 kg

Sebesség:
3 - 6 km / óra

Távirányító:
a hozzá rendelt autóhoz párosítva
vészfékkel
2,4 GHz

Meghajtás:
2 x 12 V / 35 W

Akkumulátor:
autó: 12 V / 7 Ah
távirányító: 2 × AAA (nem tartalmazza)

Töltés:
220 V - 12 V / 1000 mA

Töltési idő:
5 - 8 óra

Üzemidő (a gyermek testtömegétől és a tereptől függ):
2-3 óra

Autó méretei (H × Sz × M):
108 x 60 x 43 cm

Kerék anyaga:
puha EVA

Csomag tartalma:
1 × autó
1 x távirányító
1 × adapter kijelzővel
1 × kézikönyv


Kód:  HRAif13841
Termékszám:  8586019941470

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15