Oldal frissítése

Buddy Toys Farm Bébitornázó

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Buddy Toys Farm Bébitornázó

A Buddy Toys 3 az 1-ben egy csodálatos interaktív játék, amely 6 hónapos kortól alkalmas a gyermekek számára, és amellyel gyermeknek nem csak nagyszerű szórakozásban lehet része, hanem sok mindent meg is tanulhatnak. A színes, multifunkcionális bébitornázó három játékmódot kínál. Állat formájú függő csörgőkkel rendelkezik, amelyek könnyedén eltávolíthatók. A mozgás egyszerű formáját kínálja a kicsiknek, amely során erősíthetik izomzatukat azáltal, hogy felhúzzák magukat az csörgőkkel teli állványon. A sárga panel különféle tevékenységeket ajánl, mint például csörgő gyöngyök, katica vagy lapozható oldalak, emellett leveheted a játékot az állványról és rögzítheted azt a kiságyra is. A gyermekek figyelmét felkeltik a villódzó fények, a mókás hangok és a vidám dallamok.

A Buddy Toy Farm 3 az 1-ben bébitornázó legfontosabb jellemzői

  • Színes interaktív játék három játékmóddal
  • Az állványról levehető, állat formájú csörgőkkel
  • Egyszerű mozgásforma
  • Levehető panel különféle tevékenységekkel
  • Fény- és hanghatásokkal
  • Motoros készségek fejlesztése

Stimulálja az érzékeket és fejleszti a gyermekek készségeit

A játék egyszerű tanulási koncepciót kínál. Számos színes tevékenységgel támogatja az önfelismerést, a tapintás és a motoros készségek fejlesztését. Mókás hangokkal támogatja a hallást, így tanulják meg a gyerekek az első dallamokat és színeket. Levehető lábak és alap gondoskodik a könnyű hordozásról és tárolásrólA játék tápellátását a csomagban található elemek biztosítják. Lepd meg gyermekeidet ezzel az egyedülálló interaktív játékkal, amelyet hosszú órákig élvezhetnek, és amellyel sok újdonságot tanulnak.   
További információ:
Tápellátás:
2 × AA elem (tartozék)

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Elemek száma 2 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött
Kód:  HRAif10215
Termékszám:  8590669232048

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05