Oldal frissítése

Bruder Schaeff HR16 mini kotrógép

5 1 értékelés
6 390 Ft

Bruder Schaeff HR16 mini kotrógép

Tökéletes játék a kis markolók szerelmeseinek! Az igazi Schaeff HR16 lánctalpas kotrógép 1:16-os méretarányú miniatűr mása egy funkcionális karral és egy 360 fokban elforgatható fülkével van felszerelve. Az emelőkar tökéletesen mozgatható a kialakításának köszönhetően. A játék ideális a homokozókba kisebb árkok ásásához. Már első ránézésre látszik a kiváló minőség és a pontos kivitelezés - a kotrógép részletesen kidolgozott felülete fényes, kemény anyagból készült. A gyermekek tökéletesen megismerhetik egy valódi markológép részeit és működését.

Jó játékokhoz és izgalmas kalandokhoz a homokozóban

  • Az igazi Schaeff HR16 lánctalpas kotrógép 1:16-os méretarányú miniatűr mása
  • Funkcionális kar, 360 fokban elforgatható fülke
  • Tökéletesen mozgatható emelőkar
  • Kiváló minőségű, részletgazdag kivitelezés
  • Anyaga: ABS műanyag, polikarbonát

Kiváló minőségű kivitelezés

Már első ránézésre látszik a kiváló minőségű kivitelezés. A kotrógép felülete fényes és kemény anyagból készült, igényesen és pontosan kidolgozott részletekkel felesleges részek és túlzások nélkül. A gyártás során csak a legjobb minőségű műanyagot használták - rugalmas és tartós ABS műanyagot és polikarbonátot. Az anyag tartóssága biztosítja a hosszú élettartamot és a jármű ellenállását a még leghevesebb játék során is.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Műszaki berendezések

Tulajdonságok Homokhoz alkalmas
Anyag Műanyag
Kód:  HRAa7461
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001702024321
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10