Oldal frissítése

Bruder MAN TGA tűzoltó létrával, szivattyúval, fény és hanghatásokkal

21 990 Ft

Bruder MAN TGA tűzoltó létrával, szivattyúval, fény és hanghatásokkal

A Bruder modellek a legjobb műanyag jármű modellek a piacon a mezőgazdasági, építőipari és a közmű járműveket tekintve. A Bruder modellek nagyon népszerűek a gyerekek és a szülők körében egyaránt a kompatibilitás, hitelesség, a legapróbb részletességig történő kidolgozás és ami a legfontosabb, a minőségnek köszönhetően. Minden modell kiváló minőségű és tartós műanyagból készült. A valósághű feldolgozás, a rendkívül részletes tartozékok és a műanyag modellek teljes design-ja révén a modellek minden fiú kedvében járnak majd. 
A MAN TGA tűzoltókocsi kiemelkedően hiteles kicsinyített modellje a nagy tűzoltó járműnek, emellett sok funkcióval érkezik. Az olyan funkciók, mint a forgó- stabilizáló támaszok vagy a kihúzható létra, amelyet legfeljebb 120 cm hosszúságúra lehet meghosszabbítani, rendkívül sokat növelnek az autó által nyújtott élményen. Emellett egy funkcionális víztömlővel és egy beépített víztartállyal is rendelkezik. 4 funkcióval rendelkező fény és hang modul jellemzi (jelzőfény-villogófény + motorhang + tűzoltó sziréna + rendőr sziréna). Ezen kívül egy belső kapcsolóval választhat a tengerentúli és az európai típusú figyelmeztető hang között. Lehetőség van arra is, hogy módosítsa a a jelzőfény színvariációját - narancssárga vagy kék színre - a műanyag jeladóval történő helyettesítéssel. Ezzel a modellel a gyerekek és apukák is garantáltan hosszú órákon át tartó szórakozás elé néznek.
Műszaki adatok:
Anyaga:
műanyag
Arány:
1:16
Méretek:
470 x 175 x 242 mm
A csomag tartalma:
Autó
Hang és fény modul
Ajánlott kor:
3+
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

Kód:  HRA825v
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001702027711

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05