Oldal frissítése

Bruder MAN TGA autómentő teherautó terepjáróval

Kiegészítők a termékhez

Bruder MAN TGA autómentő teherautó terepjáróval

Tökéletes játék az autókat kedvelő gyermekeknek! Ez a MAN autómentő teherautó modell, a valódi autómentő alaposan kidolgozott 1:16 méretarányú másolata. Lecsúsztatható platóval, működő rakodó karral és lehajtható kabinnal rendelkezik. Csak gyermeke fantáziáján múlik, hogy hova viszi el az autómentőre felrakott Jeep-et. A terepjáró mozgatásához láncok és kerékbilincsek állnak rendelkezésre. A MAN autómentő kerekei puha gumiabroncsokkal vannak felszerelve, és a kormánykerékkel könnyen elforgathatók. Már első pillantásra szembetűnik a modell kiváló minőségű és aprólékos kidolgozása - az autók fényes szilárd felülettel és rengeteg apró részlettel rendelkeznek. Ideális az autómentő valamennyi elemének és funkciójának megismeréséhez.

Játszáshoz és izgalmas úti kalandokhoz

  • Valódi MAN autómentő teherautó 1:16 méretarányú modellje + Jeep
  • Lecsúsztatható plató, működő rakodókar és lehajtható kabin
  • Láncok és kerékbilincsek a Jeep mozgatásához
  • Az autómentő méretei (cm): 49,5 × 18,5 × 25,5
  • A Jeep méretei (cm): 26 × 14,5 × 14,5
  • Anyaga: ABS műanyag, polikarbonát

Kiváló minőségű kidolgozás

A modell kiváló minőségű és aprólékos kidolgozása már első pillantásra szembetűnik. Az autók fényes szilárd felülettel és aprólékosan kidolgozott részletekkel rendelkeznek túlfolyások vagy felesleges darabok nélkül. A gyártáshoz csak a legjobb minőségű műanyagok - flexibilis ABS műanyag és kemény polikarbonát kerültek felhasználásra. A kidolgozás biztosítja az autók hosszú élettartamát és tartósságát még a legvadabb játékok során is. 

Az autó funkcionalitását növelő kiegészítők

A jobb élmények érdekében számos tartozék vásárolható az autómentő funkcióinak bővítéséhez. Például BRUDER 2801 villogó és szirénázó megkülönböztető jelzés vagy egy BRUDER 2575 hótoló lapát.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 4 éves kortól

Műszaki berendezések

Kisautó hossza 480 mm
Tulajdonságok Homokhoz alkalmas
Kód:  HRAa7466
Termékszám:  4001702027506

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20