Oldal frissítése

Bruder JCB 4CX Kotró-rakodógép

5 2 értékelés
11 590 Ft

Bruder JCB 4CX Kotró-rakodógép

A Bruder műanyag modellek a legjobbak közé tartoznak a mezőgazdasági és építőipari gépmodellek piacán. A modell nagyon népszerű mind a gyerekek, mind a szülők körében, kompatibilitásának, a legapróbb részletekre is kiterjedő autentikus kivitelezésének, és ami a legfontosabb, kiváló minőségének köszönhetően. A modell kiváló minőségű és tartós műanyagból készült. A realisztikus kivitelezés, az aprólékosan kidolgozott részletek és a teljes műanyag modellre kiterjedő rendkívüli design biztosan megdobogtatja minden kisfiú szívét.
A Bruder JCB 4CX egy igazán valósághű kotró-rakodógép modell, amelynek első homlokrakodója és hátsó markolója teljesen működőképes. A vezetőülés 360°-ban elforgatható, a kormánykerék pedig mozgatható. A kihúzható kitámasztó talpak a gép pozíciójának biztonságos rögzítésére szolgálnak. A hátsó markoló egy csuklónak köszönhetően függőlegesen és vízszintesen is mozog, akárcsak az igazi munkagépen. A kotrórakodó lágy profilú gumiabroncsokkal van felszerelve. Ezzel a modellel a gyerekek és az apukák is hosszú órákon át remekül fognak szórakozni.
Tulajdonságok:
Anyaga:
Műanyag
Méretarány:
1:16
Méret:
520 x 160 x 185 mm
Ajánlott életkor:
3+
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Műszaki berendezések

Anyag Műanyag
Kód:  HRA825l
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001702024284

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20