Oldal frissítése

Bruder Farmer John Deere 9730 dupla kerékkel

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bruder Farmer John Deere 9730 dupla kerékkel

A Bruder modellek a piacvezetők között vannak a mezőgazdasági, építőipari és közműtechnikai műanyag modellek terén. A modellek nagyon népszerűek a gyermekek és a szülők körében, kompatibilitásuk, a legapróbb részletekig hiteles kivitelezés és különösen a minőség miatt. Kiváló minőségű és tartós műanyagból készülnek. Reális kivitelezés, számos részletes kiegészítő és a műanyag modellek általános kialakítása minden fiú szívét örömmel tölti el.
A BRUDER Farmer - John Deere 9730 ikerkerekű traktor nagyon valósághű traktor, sok funkcióval. Van például nyitható motortér, állítható magasságú felfüggesztőkészülék, kivehető első súly vagy üvegezett fülke. Vagy a belső kormánykerék, vagy a második meghosszabbított kormánykerék vezérli, amely a csomag részét képezi. A meghosszabbított kormánykerék a fülkében lévő meglévő kormánykerékbe csúszik a tetőn lévő lyukon keresztül, és megkönnyíti a gép kezelését. Ezzel a modellel gyermekei és apukái hosszú órákon át szórakoznak.
Műszaki adatok:

anyaga:

műanyag
Méretarány:
01:16
A csomag tartalma:
traktor
meghosszabbított kerék
Ajánlott kor:
3+
A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a cseh jogszabályok valamennyi jogi előírásának. A CE megfelelőségi nyilatkozat magától értetődő.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRA826
Termékszám:  4001702030520

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15