Oldal frissítése

Bruder Farmer John Deere 7930 traktor

4,8 4 értékelés
16 890 Ft

Bruder Farmer John Deere 7930 traktor

Tökéletes játék a kis farmerek részére! A mini John Deere traktor 7930 1:16-os arányokkal rendelkezik. Ez a gyönyörű modell kormányozható első tengellyel van felszerelve. A kényelmes hozzáférést a vezetőfülke nyitható ajtaja biztosítja. A nyitható motorháztetőnek köszönhetően a traktor motorját könnyedén meg lehet tekinteni. Számos dolgot lehet az eszköz hátsó felén található, állítható magasságú vonóhoroghoz csatlakoztatni. Első pillantásra észrevehető a jó minőségű és precíz kidolgozás - mindezt a jármű fényes, kemény felülete, és a rendkívüli részletesség is tükrözik.  Minden megtalálható benne, amely egy jó traktorhoz szükséges.

Eseménydús játékokhoz és izgalmas kalandokhoz

  • Mini John Deere 7930 traktor 01:16-os arányokkal
  • Kormányozható első tengely, nyitott kabin, emelhető motorháztető
  • Állítható magasságú vonóhorog a traktor hátsó részén
  • Kiváló minőségű, realisztikus kivitelezés
  • Anyaga: ABS műanyag, polikarbonát

Kiváló minőségű kivitelezés

A kiváló minőségű kivitelezés már az első pillantásra felismerhető. A jármű fényes, kemény felülete, és a rendkívüli részletesség is ezt tükrözik. Nincsnek oda nem illő, felesleges részletek.  A traktor a legfinomabb műanyagból készült - rugalmas és tartós ABS műanyagból, illetve polikarbonátból. A kivitelezés biztosítja a traktor hosszú életét, hogy még a legvadabb játékok során is kitartson!

Tartozékok, melyek még több izgalmat nyújtanak

További kalandokra lehet szert tenni a számos kiegészítő által, amelyek tovább növelik a jármű használatanak lehetőségeit. Nagy számban kaphatók utánfutók, illetve felvonók, amelyek könnyen csatlakoztathatóak a jármű hátsó felén található, állítható magasságú vonóhoroghoz.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Műszaki berendezések

Kisautó hossza 34 cm
Anyag Műanyag
Kód:  HRAa7453
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001702030506
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05