Oldal frissítése

Bruder Farmer John Deere 7930 homlokrakodóval

14 790 Ft

Bruder Farmer John Deere 7930 homlokrakodóval

A Bruder a piacvezető márkák egyike a műanyag mezőgazdasági, építőipari és haszongépjármű modellek területén. Hihetetlenül népszerűek mind a gyerekek mind a szülők körében, köszönhetően  kompatibilitásuknak, a legapróbb részletekre kiterjedő élethű kidolgozásuknak és különösképpen a minőségüknek. Kiváló minőségű és tartós műanyagból készült modellek realisztikus kidolgozása, a számos aprólékos részlet, és a remek design megörvendeztet minden srácot. 
A BRUDER John Deere 7930 egy igazán hiteles, nagyméretű traktor modell, számos funkcióval. Ott van például a nyitható motortér, az állítható felfüggesztés, a levehető első súlyok vagy az üveges fülke. Normál kormánykerékkel vagy a másik - a csomagban található hosszabb kormánykerékkel irányíthatjuk. A pótkormány a fülke meglévő kormánykerekéhez csatlakoztatható, így a tetőnyíláson keresztül könnyebb a gép vezetése. Ezzel a modellel a gyerekek és az apukák is hosszú órákig elszórakozhatnak. 
Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
műanyag
Méretarány:
01:16
Méret:
440 x 175 x 205 mm
Csomag tartalma:
traktor
meghosszabbítható kormánykerék
homlokrakodó
Ajánlott életkor:
3+
A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-i 2009/48 / EK  játékok biztonságáról szóló irányelvének. Megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Műszaki berendezések

Anyag Műanyag
Kód:  HRA825z
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001702030513

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20