Oldal frissítése

Bruder Farmer John Deere 6920

Kiegészítők a termékhez

Bruder Farmer John Deere 6920

A Bruder műanyag modellek a legjobbak közé tartoznak a mezőgazdasági és építőipari gépmodellek piacán. A modell nagyon népszerű mind a gyerekek, mind a szülők körében, kompatibilitásának, a legapróbb részletekre is kiterjedő autentikus kivitelezésének, és ami a legfontosabb, kiváló minőségének köszönhetően. A modell kiváló minőségű és tartós műanyagból készült. A realisztikus kivitelezés, az aprólékosan kidolgozott részletek és a teljes műanyag modellre kiterjedő rendkívüli design biztosan megdobogtatja minden kisfiú szívét.
A Bruder Farmer - John Deere traktor egy nagyon hiteles traktormodell, sok funkcióval. Például a motorháztető nyitható, a hátsó vonóhorog magassága állítható, a gumiabroncsok profilja megegyezik az igazi traktoréval, a vezetőfülke pedig üvegezett. A traktor a kormánykerék vagy a kormánykerékre rögzíthető hosszabbító segítségével irányítható - a hosszabbítót a csomag tartalmazza. A kormánykerék hosszabbítót a vezetőfülkében lévő kormánykerékre helyezhetjük, a tetőn található nyíláson keresztül, így egyszerűbben irányíthatjuk a gépet. A traktort fel lehet szerelni homlokrakodóval (Bruder 2005 készlet). Ezzel a modellel a gyerekek és az apukák is hosszú órákon át remekül fognak szórakozni.


Tulajdonságok:
Anyaga:
Műanyag
Méretarány:
1:16
Méret:
298 x 165 x 177 mm
A csomag tartalma:
Traktor
Hosszabbító kormánykerékhez
Ajánlott életkor:
3+


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Kód:  HRA825
Termékszám:  4001702020507

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15