Oldal frissítése

Bruder CAT - rakodó teleszkópos karral

4,5 2 értékelés
8 390 Ft

Bruder CAT - rakodó teleszkópos karral

A Bruder modellek a piacvezetők között vannak a mezőgazdasági és építőipari gépek műanyag modelljei terén. A modellek nagyon népszerűek a gyermekek és a szülők körében, kompatibilitásuk, a legapróbb részletekig hiteles kivitelezés és különösen a minőség miatt. Kiváló minőségű és tartós műanyagból készülnek. A reális kivitelezés, számos részletes kiegészítő és a műanyag modellek általános kialakítása minden fiú szívét örömmel tölti el.
A Caterpillar tolóoszlopos targonca egy több vezérlésű szállítógép. A rakodót négy forgatógomb vezérli. A gép hátsó részében található fogantyú vezérli a kar emelését, a másik két kezelőelem biztosítja a kar meghosszabbítását 40 cm-ig és az első kanál dőlését. A rakodó teljesen működőképes négykerék-kormányzással rendelkezik, mindkét tengely ellentétes irányban forog, ami csökkenti a fordulási sugarat. A gépfülke nyitható, üvegezett, a rakodógép pedig felfüggesztéssel van felszerelve. Ehhez a modellhez a Bruder 2318 vagy Bruder 2008 készlet cserélhető rögzítőelemei használhatók. Ezzel a modellel gyermekei és apukái hosszú órákon át szórakoznak.
Paraméterek és specifikációk:
Anyag: műanyag
Skála:
1:16
Méretek:
335 x 142 x 140 mm
Ajánlott életkor:
3+
A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a cseh jogszabályok valamennyi jogi előírásának. A CE megfelelőségi nyilatkozat magától értetődő.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Műszaki berendezések

Kisautó hossza 14 cm
Anyag Műanyag
Kód:  HRA825e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001702021412

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05