Oldal frissítése

Bruder CAT kompakt lánctalpas kotrógép homlokrakodóval

4,9 7 értékelés
7 890 Ft

Bruder CAT kompakt lánctalpas kotrógép homlokrakodóval

A Bruder modellek egyike a legjobbaknak a piacon a műanyag  mezőgazdasági és építőipari gépek terén. A modell nagyon népszerű mind a gyerekek, mind a felnőttek körében, kompatibilitásuk, kidolgozásuk, aprólékosságuk, és ami a legfontosabb a kiváló minőségük miatt. Kiváló minőségű és tartós műanyagból készültek. Élethű kidolgozásuk, számos igen részletes tartozékuk és a műanyag modellek design-ja örömérére szolgál minden fiúnak. 
A Bruder Caterpillar egy nagyon hiteles kotrógép modell, mechanikusan mozgó lánctalppal még a legkeményebb terepen is elboldogul. A tolólap eltávolítható és helyére számos különböző készlet kapcsolható, pl. Bruder Bruder 2008 vagy 2408. Ezzel a modellel a gyerekek és apukák hosszú órákon át szórakozhatnak.
Műszaki adatok:
Anyaga:műanyag
Méretarány:
01:16
méretek:
255 x 115 x 132 mm
Ajánlott kor:
3+
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról hozott normáinak és minden jogi előírásnak a cseh törvények szerint. Természetesen van megfelelőségi bizonylata.

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Műszaki berendezések

Kisautó hossza 255 mm
Anyag Műanyag
Kód:  HRA825d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001702021368
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10