Oldal frissítése

Bruder CAT

Kiegészítők a termékhez

Bruder CAT

Tökéletes játék a kotrást kedvelő gyermekeknek! Ez az 1:16 arányú, CAT lánctalpas kotrógép hibátlan kialakítással rendelkezik, kanala eltávolítható, fülkéje pedig 360° fokban forgatható. Lánctalpa tökéletes szolgálatot tesz részletes tervezésének köszönhetően. A játék használata első sorban homokban alkalmas, és már első pillantásra megállapítható minőségi, valósághű kialakítása - a jármű felszíne fényes, részleteiben pedig teljesen hasonlít igazi megfelelőjére. Még hozzáértők szemében is tökéletesen megfelel a márka védjegyévé vált hibátlan kialakításnak, és a valóságnak megfelelő design-nak. 

Izgalmas kalandok a homokozóban

  • 01:16 arányú CAT lánctalpas kotrógép
  • Funkcionális kotró, cserélhető kanállal, fülkéje 360° fokban forgatható
  • Teljes mozgatható lánctalp
  • Kiváló minőségű kivitelezés, különösen figyelmet fordítva a részletekre
  • Anyaga: ABS műanyag, polikarbonát

Kiváló minőségű kivitelezés

Kiváló minőségű kivitelezése első pillantásra is látható. A kotrógép felszíne fényes, így különösen jól látszanak rajta az aprólékos részletek, felesleges darabok vagy funkciók nélkül. A legjobb minőségű anyagokból készült - rugalmas, és kemény ABS műanyagból, illetve polikarbonátból. Ezen kialakítása pedig mind hosszú élettartamot, mind a legvadabb játékoknak való ellenállást biztosít.

Kód:  HRAa7463
Termékszám:  4001702024383

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10