Oldal frissítése

Brio World 33750 Mágneses funkcionális sorompó

4,7 10 értékelés
6 590 Ft

Brio World 33750 Mágneses funkcionális sorompó

Vasúti átjárók, amelyek lezárják magukat, amikor egy vonat megy végig a síneken, vagy ha megnyomja a gombot. Manuálisan kell őket felhajtani. A mágnesek mellékelve vannak.


A játékvonatok a Brio gyártótól magas színvonalú és kivitelezésű fajátékok, amely biztosan mosolyt csalnak a gyermekek arcára. A vonatok sok kiegészítővel rendelkeznek, bővíthető pályákkal és kapcsolókkal, mozdonyokkal, állomásokkal, alagutakkal és még sok-sok más kellékkel. Ez a játék valóban univerzális, így garantálja, hogy az idő múlásával sem fogja majd az egyik sarokban végezni kihasználatlanul, ugyanis hála ezeknek a kiegészítőknek és a bővíthetőségének, a gyerekek ezzel a készlettel órákon, sőt napokon át tudnak boldogan játszani.
Méret:
14,4 cm
Ajánlott kor:
3 év felett

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRA724x
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7312350337501
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20