Oldal frissítése

Brio World 33732 Állványdaru

5 4 értékelés
8 990 Ft

Brio World 33732 Állványdaru

Vásároltál a gyereknek egy Brio vonatkészletet, és szeretnél kiegészítőket is hozzá? Próbáld ki ezt a Brio multifunkcionális állványdarut! Az alkatrészek kiváló minőségű bükkfából készültek, így ellenállnak a fiatalabb gyermekek általi igénybevételnek. Biztosan első pillantásra tetszeni fog a színvilága. A tartozékok kompatibilisek a Brio vonattal, de a Woody és Maxim készletekkel is. Az egyes részek összeillesztése nagyon egyszerű, még a kisgyermekeknek sem okoz gondot. Természetesen a szülők is szívesen töltik majd az időt gyermekeikkel, miközben különféle kalandokat játszanak el a Brio állványdaruval.

A Brio daru legfontosabb jellemzői

  • Tartozék Brio kisvasúthoz
  • A multifunkciós daru kiváló minőségű fából készült
  • Élethű állványdaru
  • Műanyag alkatrészek, mozgatható kocsi 
  • 3 év feletti gyermekek számára ajánlott

Építőipari daru

A Brio állványdaru szett a műanyag emelő alkatrészeket, a mozgatható kocsit és magát a darut tartalmazza. A mágneses horog segítségével a Brio daru felemeli a konténereket. Egy forgó fogantyú segítségével könnyedén le és fel mozgathatjuk a terhet. A Brio szett folyamatosan bővíthető, így a játék soha nem válik unalmassá.  

Méretek:
18 × 20 × 16,2 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif6640
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7312350337327
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20