Oldal frissítése

Brio World 33578 Vasútállomás hangrögzítővel

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brio World 33578 Vasútállomás hangrögzítővel

Gyermekének Brio vonatpálya készletet vásárolt és további kiegészítőket keres? Próbálja ki a „Pályaudvar” tartozékot. Az egyes darabok kiváló minőségű bükkfából készültek, így bírni fogja a kisebb gyermekek keményebb bánásmódját is. Biztosan első pillantásra lenyűgözi a színével. A tartozék a Brio vonatpályával kompatibilis, valamint a Woody és a Maxim vonatpályákkal is összeillik. Az egyes részek összerakása nagyon egyszerű, még a kisgyermekek is megbirkóznak vele. Biztosan a szülők is eltöltenek a vonatpálya mellett egy kis időt és gyermekeikkel együtt különböző kalandokra indulnak.

A Pályaudvar fő jellemzői

  • Kiegészítő Brio vonatpályához
  • Kiváló minőségű bükkfából készült
  • 2 rész - állomás és diszpécser
  • Hangok rögzítésének lehetősége
  • Az állomás világít
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Pályaudvar

A pályaudvar 2 részből áll: maga az állomás és a diszpécser. Az állomásnak van egy megálló megjelölése, amely megváltoztatható. Továbbá lehetőség van hangok vagy üzenetek rögzítésére is, amelyeket ezután lejátszhat. Világítással is rendelkezik. Mindez 3 AA elemre működik, amelyeket a csomag nem tartalmaz. Az állomáson egy irodát is talál és egy órát. A Brio vonat készlet folyamatosan bővíthető, így a játék soha nem ér véget. 

Méretek:
23,8 × 18,3 × 18,3 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAjd0631
Termékszám:  7312350335781
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05