Oldal frissítése

Brio World 33510 Távirányítós vonat

4,5 4 értékelés
13 990 Ft

Brio World 33510 Távirányítós vonat

Villanyvonat fiúknak és lányoknak

Vettél már gyerekeidnek egy Brio vonatpályát, és további kiegészítőket keresel? Próbáld ki az villanyvonat távirányítót. Színvilága első látásra megragadja a tekintetet. A tartozékok kompatibilisek a Brio vonatpályával. Az egyes részek összeszerelése nagyon egyszerű, még a kisgyerekek is képesek rá. A szülők is biztosan eltöltenek majd egy kis időt gyerekeikkel a vonatpálya mellett, és különböző kalandokat élhetnek át együtt.


Az távirányítós villanyvonat legfontosabb jellemzői

  • Brio vasúti pálya tartozékok
  • Villanyvonat távirányítóval
  • 4 rész - motor és kocsi, bábu és távirányító
  • A vonatok mágnessel kapcsolhatók össze
  • Kompatibilis a Brio vonatokkal
  • 3 éves kortól ajánlott

Méret: 
24 × 14,6 × 11 cm


Távirányítású villanyvonat

A távirányítható villanyvonat 4 részből áll: egy mozdony és egy kocsi, egy bábu és egy távirányító. A vonatszerelvény mágnessel összekapcsolható más vonatokkal. A gyerekek biztosan izgatottan várják majd, hogy a távirányítóval irányíthassák a vonatot. A Brio vonatpálya folyamatosan bővíthető, és így a játék soha nem ér véget. 



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAjd0628
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7312350335101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10