Oldal frissítése

Brio fűrésztelep szett

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Brio fűrésztelep szett

Brio vasút készletet vettél a gyermekeidnek és további kiegészítőket keresel? Próbáld ki a fűrésztelep kiegészítőt. Az egyedi darabok minőségi bükkfából készültek, így a kisebb gyermekek durvább játékát is kiválóan bírják. Első látásra le fog nyűgözni a színeivel. A kiegészítő a Brio vasút készlettel kompatibilis. Az egyes részek összeszerelése nagyon egyszerű, még kisebb gyermekek számára is. Bizonyára a szülők is el fognak tölteni egy kis időt a gyermekekkel a vasút készlettel játszva, és együtt indulnak majd különböző kalandokra.  

A fűrésztelep fő jellemzői

  • Kiegészítő Brio vasút készlethez
  • Fűrésztelep szett minőségi bükkfából
  • 7 darab: 2 pálya, fűrész, autó, plató, fa és figura 
  • Lehetőség a fa emelésére mágnessel
  • Hangok és fények
  • Alkalmas gyermekek számára 3 éves kortól

Fűrésztelep szett

A fűrésztelep szett 7 részből áll: 2 pálya, fűrészek, autó, plató, fa és figura. A fát akár mágnessel is felemelheted, hogy a fűrészbe rakd. Fény- és hangeffektekkel rendelkezik. Két darab LR44 gombelemmel működik, amely a csomag része. A Brio egy folyamatosan bővülő játék lehet, amelynek soha nincs vége. 

Mérete:
23,8 × 18,3 × 18,3 cm

 
Kód:  HRAjd0644
Termékszám:  7312350337747
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20