Oldal frissítése

Bright Starts 2in1 Room For Fun játéktakaró 2018

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bright Starts 2in1 Room For Fun játéktakaró 2018

Rendkívül fontos, hogy a babát már a születésétől kezdve érjék ingerek, amelyek fejlesztik az érzékeit és segítik a motoros képességek fejlődését. A Bright Starts 2 az 1-ben Room For Fun játszószőnyeggel újabb lehetőség adódik, hogy a baba biztonságosan fedezze fel a kiságyon kívüli világot. A Bright Starts méretes szőnyegrésze sok alternatívát biztosít az aktív szórakozáshoz. A színes játszószőnyeget többféleképpen is kihasználhatod. Levehető játékhíddal rendelkezik, amelyre több lógós játék került, továbbá a speciálisan kialakított párnácska a hason fekvés gyakorlására szolgál, valaminnt könnyen összecsukható egy maxi könyv formába, amely tele van a dzsungelben élő állatok képével.

A Bright Starts Room For Fun 2 az1-ben játszószőnyeg legfontosabb tulajdonságai

  • Játszószőnyeg levehető játékhíddal, lelógó játékokkal.
  • Extra nagy, 104 × 86 cm-es felület a csecsemők mozgásához.
  • Motoros és érzékszervi képességek fejlesztésére.
  • Élénk színekkel rendelkező, állatos mintával.
  • A lelógó játékok eltávolíthatók (bárhol máshol is használhatók).
  • Formázott párnával a hason fekvéshez.
  • Nagy dzsungelkönyvként is használható.
  • Két AA elemet igényel a működése (nem tartozék).
  • Bright Starts 2 az 1-ben Room For Fun alkalmas a gyermekek számára születésüktől kezdve. 

Garantált szórakozásforrás több hónapon át

Minden babaszobában alapfelszereltség kellene, hogy legyen egy színes játszószőnyeg, amely sok játékkal és csörgővel rendelkezik, ls ahol pihenhet, játszhat, valamint fejlődhet a baba. A Bright Strats Room For Fun 2 az 1-ben játszószőnyeg megfelel ezeknek az elvárásoknak. A mérete elég nagy, nem kell aggódnod, hogy amikor a baba elkezd forogni, akkor a hideg talajra fordul rá. A kontrasztos élénk színek érdekes Bright Starts mintákkal azonnal és hosszú ideig lekötik a baba figyelmét. A levehető játékhíd tele van gyönyörű lógós játékokkal, mint pl. zenélő plüss elefánt, aranyos majmos csörgő, vagy texturált, levél alakú rágóka. A Bright Starts gazdag felszereltségében találsz egy speciálisan kialakított zsiráf párnát a hasra fektetés megkönnyítése érdekében, amely elengedhetetlen a hátizmok erősítéshez. Végül, de nem utolsósorban a takaró vonzó maxi könyv formába is összehajtható, amelyben a kisgyermekek és szüleik nézegethetik és felfedezhetik a dzsungelben élő állatokat.

Méretek:
59 × 53,8 × 9,1 cm


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött
Kód:  BABY7556
Termékszám:  074451109056

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15