Oldal frissítése

BRC 24720 Mercedes SLS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRC 24720 Mercedes SLS

Ez a gyönyörű BRC 24720 Mercedes SLS RC modell fehér színeivel minden RC modell rajongót el fog kápráztatni, főleg a luxusautók szerelmeseit. A távirányítóval vezethető, minőségi fémből készült játékautó 1:24-hez arányokkal rendelkezik, illetve 18 cm hosszú. Akár a 7 - 10 km/h-s sebességet is elérheti. Az autó rendkívül könnyen irányítható, akár 10 m-es távolságig, 27 MHz frekvencián. A modell első és hátsó LED lámpákkal van felszerelve, illetve nyitható motorháztetővel és ajtókkal rendelkezik. Az autót 3 db AAA elem működteti, míg az irányítót egy 9V-os akkumulátor hajtja. Ezek nem képezik a csomag tartalmát. A termék használata 6 éves kortól ajánlott.
További információk:
Frekvencia:
27 MHz-es
Méretei:
18 × 9 × 6 cm
Színe:
Fehér
Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács által 2009/48 / 2009. júius 18-án meghatározott, a játékok biztonságáról szóló jogi normáknak, melyek a cseh törvényhozás által is elfogadottak. Természetesen erről készült CE egyezési nyilatkozat.

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón

Típus

RC autó típusa Közúti
Méretarány 1:24

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Motor típusa Elektromos egyenáramú
Meghajtás Kétkerék-meghajtás
Tulajdonságok Fényeffektek

Haladó funkciók

Maximum sebesség 10 km/h

Csomag tartalma

Csomag tartalma Modell

Szín

Szín Fehér
Kód:  HRAa8272
Termékszám:  8590669171873

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10