Oldal frissítése

Brachioszaurusz

Kiegészítők a termékhez

Brachioszaurusz

A gyönyörű, felfújható játék Brachioszaurusz kisebb és nagyobb gyermekeknek is örömet okoz. Dekorációként is elhelyezhető a szobában, leginkább az őskori állatokért rajongó kicsiknek fog tetszeni. Kültéri használatra is megfelelő, az udvaron vagy a medencénél. A gyerekek nagyon élvezik majd, és mivel puha anyagból készült, nem veszélyezteti a kicsiket. A Brachioszaurusz oktatási eszközként is használható, amellyel felkeltheti a gyermekei figyelmét az őskor titkaira. Lepje meg gyermekeit egy játékkal, amely sok örömet tartogat számukra.

A játék tulajdonságai

  • A játék hossza: 123 cm
  • A játék magassága: 70 cm
  • Felfújható játék

A leghíresebb dinoszaurusz

A legnagyobb ismert dinoszauruszok, és így a valaha élt legnagyobb szárazföldi állatok közé tartozik. Mintegy 154 millió évvel ezelőtt élt a mai Afrika, Amerika és Európa területén. A Brachioszaurusz hossza elérhette a 26 métert, a magassága a 13 métert, és kb. 30-50 tonnát nyomott. Az egyik leghíresebb és legnépszerűbb dinoszaurusz.

 
 
Kód:  HRAa6766
Termékszám:  894680000241

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15