Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Enduro Yupee zöldszínű kismotor

4,9 48 értékelés
7 890 Ft

Enduro Yupee zöldszínű kismotor

A kisbabák nagyon szeretnek mozogni. Különösen akkor, hacsak nemrég tették meg az első lépést. Engedje, hogy gyermekéből kismotoros válhasson és vegye meg neki élete első lábbal hajhatós kismotorát! Biztosan Ön is megszereti ezt a játékjárművet és sok móka elé néznek majd mindketten otthon és a szabadban!

Legfontosabb jellemzői

  • könnyű és tartós műanyagból készült
  • olyan gyermekeknek való, akik már tudnak önállóan ülni
  • egyensúlyérzékelésre és megfigyelésre tanít
  • fejleszti a fizikai képességeket
  • használata 12 hónapos kortól ajánlott

A mozgás öröméért

Szinte biztosra vehető, hogy a Enduro Yupee zöldszínű lábbal hajthatós kismotor első látásra elnyeri majd gyermeke tetszését, és készüljön fel, mert lehet, hogy még az ágyba is magával akarja vinni, annyira megtetszik neki. A gyermekek nagyon kiváncsi természetűek, ezért számukra nagyon élvezetes, ha az utcán a felnőttekkel mehetnek végig. Könnyű és szilárd műanyaggal biztosítja a gyermeknek szükséges támasztékot, miközben fejleszti annak manőverezési képességét és figyelmét. 

 

Maximális terhelhetőség:
25 kg

Ülésmagasság:
26 cm

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Kapacitás

Kapacitás 25 kg

Ülés magassága

Min. ülésmagasság 26 cm

Jellemzők és felszereltség

Váz anyaga Műanyag
Nyomvonalak száma Többnyomvonalú
Kivitel Háromkerekű
Kód:  HRAa8111
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592190503048
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15