Oldal frissítése

Bonaparte állatos ujjbábok

Kiegészítők a termékhez

Bonaparte állatos ujjbábok

A gyerekek szeretnek játszani, és szeretik a meséket, bármilyen formában. Ennek a gyönyörű állatos ujjbábszettnek a segítségével, melyben megtalálhatók a legismertebb állatok, csodálatos kapcsolatot alakíthat ki gyermekével. A gyermekek hálásak, ha időt töltünk velük, ennek pedig remek módja az ujjbáb színház. Később a gyerekek maguktól fognak csatlakozni a játékhoz és neked fogják előadni a saját darabjukat.  A játék a bábokkal kreatívvá varázsolja a gyermekek fantáziáját. Végül de nem utolsó sorban, a bábok remek terápiás eszközök lehetnek, hogy a gyermek képes legyen megosztani félelmeit és fájdalmait a felnőttel.

A bábok gyönyörű színekben pompáznak, a fejük minőségi, az egészségre veszélytelen festékkel került kidolgozásra, a testük pedig textilből készült. A Bonaparte szettjében megtalálható figura a kutya, macska, tehén, stb.

Bábok száma a készletben:
5 db

Méretük:
Körülbelül 10 cm

 

 

Paraméterek

Játék magassága

Játék magassága 10 cm
Kód:  HRAa10163
Termékszám:  8593547080175

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15