Oldal frissítése

Bonaparte ujjbábok

Kiegészítők a termékhez

Bonaparte ujjbábok

A gyerekek szeretnek játszani, és szeretik a meséket, minden formában. Ezzel a mesebeli karaktereket megjelenítő, szimpatikus ujjbábokat tartalmazó készlettel csodálatos kapcsolatot alakíthatsz ki a gyermekeddel. A gyermek hálás lesz az együtt töltött időért, főleg, ha azt közös bábszínházazással töltitek. Később aztán már a gyerekek játszanak bábszínházat neked. A bábozás nagyon kreatív elfoglaltság, amely remekül fejleszti a gyermek képzelőerejét. Végül, de nem utolsósorban a bábozás terápiás célokat is szolgálhat: a báb lehet a gyermek barátja, akinek elmondhatja félelmeit és fájdalmait, és minden egyebet, amit egy felnőttnek soha nem mondana el.

A gyönyörű színes bábok feje kiválóságú minőségű fából készült, melynek festékanyaga az egészségre nem ártalmas. Testük textilből készült. A készletben különböző mesefigurák találhatók, többek között herceg, hercegnő, király és vízi manó, akikkel a gyermek különféle szerepeket játszhat el.

Bábok száma:
5 db

A báb mérete:
Körülbelül 10 cm

 

 

Paraméterek

Játék magassága

Játék magassága 10 cm
Kód:  HRAa10162
Termékszám:  8593547080168

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05