Oldal frissítése

Bonaparte Adventi naptár Briliantina

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bonaparte Adventi naptár Briliantina

Még a legkisebb lányok is tudják, hogy az ékszerekből sosem elég. És ha ráadásul egy szép gyűrű még a karácsony előtti várakozásokat is megrövidíti, tényleg megéri! Az adventi naptárokat általában csokoládéval vagy egyéb apró finomsággal töltik meg, de ha ezen az éven valami újat szeretnél kipróbálni, ezt az ajánlatot Neked szántuk. A Briliantina adventi naptár minden nap meglepi majd a kislányodat valamilyen csillogó kiegészítővel: 18 gyűrűt, négy pár fülbevalót, 1 karkötőt és 1 karkötődíszt tartalmaz. A fülbevalók kétfélék lehetnek - 3 pár gyöngy, és egy pár függő. Az ékszerek fém részei ródiumból készültek, és nem okoznak allergiás reakciót.

Legfontosabb jellemzők

  • Nem szokványos Adventi naptár
  • Kislányok számára
  • Tartalma 18 gyűrű, négy pár fülbevaló, 1 karkötő és 1 karkötődísz
  • A fém részek felülete ródiumból készült
  • Nem allergén
  • 3 éves kortól ajánlott

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/ EK 2009 június 18-i irányelvének a játékok biztonságáról és a jogi normákról a cseh szabályozás szerint. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAms183
Termékszám:  8595557501657

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05