Oldal frissítése

BMW 6GT, fekete

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BMW 6GT, fekete

Gyermeked miért járna gyalog, amikor akár vezetheti is a saját luxus megjelenésű BMW-jét? A fekete színű BMW 6GT elektromos autó eredeti márkajelzéssel és logóval érkezik. Páratlan dizájnját a részletgazdag kidolgozás és az eredeti krómozott kiegészítők biztosítják, amelynek köszönhetően az autó rendkívül valósághű megjelenéssel büszkélkedhet, mint egy valódi BMW. Az egyszemélyes játékautó fény- és hanghatásokkal számos útfelületen megállja a helyét. A felfüggesztett tengelyes hátsó kerekeket két 35 W-os motor hajtja. Az autó párnázott ülésekkel és állítható biztonsági övvel várja agyerkőcöket. A lassú és rázkódásmentes indulás funkciónak és az új generációs távirányítónak hála a BMW 6GT járműve már egészen kis gyermekeknek is ideális. 3 éves kortól ajánlott a gyerekek számára.

A BMW 6GT gyermek elektromos autó fő jellemzői - fekete

  • A gyönyörű autó valósághű, licencelt modellje
  • BMW 6GT gyermek elektromos autó 2,4 GHz-es távirányítóval
  • Új generációs távirányítóval a biztonságos vezetéshez
  • A hozzá tartozó autóval párosított távirányítóval
  • Vészfékezés esetén kikapcsolja az összes vezetési funkciót
  • A távirányítóval megváltoztathatod az autó sebességét vezetés közben
  • Gyermek elektromos játékautó nyitható ajtóval, felfüggesztett tengellyel és világító fényszórókkal
  • Két hátsó-kerék meghajtású motorral
  • Három sebesség és hátramenet, lassú rázkódásmentes indítással
  • USB-csatlakozóval
  • BMW 6GT játékautó állapotjelzővel és akkumulátor töltésjelzővel
  • Műanyag kerekekkel és biztonsági övvel

Az új generációs távirányítóval a vezetése mindig biztonságos

A BMW 6GT járműve új generációs 2,4 GHz-es távirányítóval rendelkezik, amellyel kimondottan a hozzá párosított járművet irányíthatod. Ezáltal elkerülhető az interferencia több jármű egy időben történő használata esetén. A távirányító vészfék funkciót kínál a váratlan közlekedési viszonyok esetére, illetve így biztosítja a szülők maximális befolyását a jármű felett. Ez a funkció az összes vezetéshez szükséges beállítást kikapcsolja. Azonban a gomb újbóli megnyomásával az autó ismételten működőképes. A fokozott biztonságot a távirányítón elérhető különbözősebességfokozatok beállítása garantálja, amely még vezetés közben is állítható. Az aktuális sebességet nyomon követheted a távirányítón.

Szinte olyan, mint egy igazi autó

A BMW 6GT elektromos autó hátsó két sötét színű kerekét két 12 V kapacitású motor hajtja, amelyeknek mindegyike 35 W teljesítménnyel bír. A rugós, felfüggesztett tengelyekkel az autó gond nélkül megbirkózik a rázós és egyenetlen tereppel, átvág a füves területen és nem jelent neki nehézséget a lejtős vidék sem. Tápellátásáról két 6 V / 4 Ah kapacitású akkumulátor gondoskodik. Valódi másához hasonlóan a BMW 6GT elektromos autó fényszórója világít, dudája funkcionális és még zene lejátszásra is képes. Az extra erős fényszórók kapcsolója a műszerfalon található. Mivel mindenkiszeret zenét hallgatni vezetés közben, ebből az autóból sem hiányozhat az USB csatlakozó, így még a kicsik is meghallgathatják kedvenc dalaikat az autóban.

Rengeteg funkcióval a nagyszerű vezetés élményéért

A BMW 6GT elektromos autó praktikus tulajdonsága a digitális állapot és a töltöttség állapotának megjelenítése. Így tehát soha nem érhet meglepetésként a használat kellős közepén lemerülő akkumulátor. A jármű három sebességet kínál előremenetben, emellett elérhető a hátramenet is. Az alacsonyabb sebességbeállításnak köszönhetően a jármű még a kisebb gyermekek számára is alkalmas. Egy másik rendkívül hasznos fejlesztés az autó lassított, rázkódásmentes indulása. Ez azt jelenti, hogy az autó kellemetlen rángatás nélkül, lassan éri el a kiválasztott sebességet.

Működés és töltés

A BMW 6GT üzemideje 1-2 óra, amely nagyban függ a talaj minőségétől és a gyermek testtömegétől. Az akkumulátor fennmaradó kapacitását ellenőrizheted az autó kijelzőjén. Az akkumulátor feltöltése legalább 6 órát vesz igénybe. A töltésen és az alkalmankénti autómosáson kívül a jármű nem igényel egyéb karbantartást.

Tömeg:
20 kg

Terhelhetőség:
30 kg

Sebesség:
4 - 7 km / h

Távirányító:
a hozzárendelt autóhoz párosított
vészfékkel
2,4 GHz

Meghajtás:
2 x 12 V / 35 W

Akkumulátor:
autó: 6 V / 4,5 Ah
távirányító: 2 × AAA (nem tartalmazza)

Töltési idő:
Min. 6 óra

Üzemidő (a gyermek testtömegétől és a tereptől függ):
12 óra

Autó méretei (H × Sz × M):
106 x 64 x 51 cm

Kerék anyaga:
műanyag

Csomag tartalma:
1 × autó
1 x távirányító
1 × adapter kijelzővel
1 × kézikönyv


Paraméterek

Elemek

Elemek száma 1 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító

Szín

Szín Fekete

Méretek

Hosszúság/mélység 106 cm
Szélesség 64 cm
Magasság 51 cm

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Távirányító

Elektromos járművek

Típus Autó
Motor összteljesítménye 70 W
Max. hatótáv 1 feltöltéssel 7 200 perc
Maximum sebesség 7 km/h
Tömeg 20 kg
Terhelhetőség 30 kg

Tulajdonságok

Keréktípus Műanyag
Ülőhelyek száma 1
Különleges tulajdonságok Nyitható ajtók, Problémamentes elindulás, Rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, Led világítás, AUX, Felfüggesztett hátsó kerék

Jármű akku

Tápegység típusa AAA
Elemek mellékelve igen
Akkumulátorok száma 1 db

Távirányító

Vezérlő tápegységének típusa AAA
Akkumulátorok száma 2 db
Gyakoriság 2,4 Ghz
Kód:  HRAif12719
Termékszám:  8586019941135

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05