Oldal frissítése

Kreatív szett textiltoll - Szívecskék

Kiegészítők a termékhez

Kreatív szett textiltoll - Szívecskék

Váljon divattervező belőled is az új, szívek stílusú textiltollakkal. Hozz létre egy egyedi darabot, finom mintákat, és add csak önmagad. Csak fogd a tollat, és a sablonokat, valamint a markereket és a textilt és alakítsd át egy trendi darabbá a te igényeid szerint, hogy te lehess a színpad közepén. Érdekes, szív alakú mintákkal szeretni fogják, különösen a lányok. Segít létrehozni egyedi tervezésű ruhákat,  cipőket, táskát, farmert, blúzokat, ...stb. Engedd szabadon a képzeleted! A tollakkal most minden ruhadarabod egyedi és különleges lesz!

 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  HRAa1909
Termékszám:  5055374003213

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05