Oldal frissítése

Blackfire Dobble 1-2-3

4,8 641 értékelés
5 490 Ft

Blackfire Dobble 1-2-3

Szeretnél egy jót szórakozni a barátaiddal vagy a családoddal? Akkor a Dobble 1-2-3 társasjáték pont neked való! A nagyon egyszerű szabályoknak köszönhetően nem kell hosszasan magyarázni, csak kicsomagolni a kártyákat és játszani. A fő cél ebben az 1-2-3 változatban az, hogy két azonos szám- vagy alakzatszimbólumot találj különböző kerek kártyákon. Számos játékstílus van, hogy szórakoztasson a Dobble és arajtad áll, hogy melyiket választod, vagy kitalálod a sajátodat. A Dobble játék megbízhatóan gyakorolja a megfigyelőképességet és 3 éves kortól 1-5 személyt szórakoztat. Az egymásra rakható csomagolásnak köszönhetően a Dobble társasjátékot gyakorlatilag bárhová magaddal viheted - szórakozhatsz a vonaton utazva, az iskolában, a játszócsoportban vagy egyszerűen csak a barátaiddal lógva. A Dobble a legkézenfekvőbb választás, hogyfeldobja a napodat egy jó adag szórakozással.

A Dobble 1-2-3 társasjáték főbb jellemzői

  • Egy nagyon szórakoztató, zsebméretű megfejtörő egy praktikus dobozban, amely így utazáshoz is alkalmas
  • Eredeti 1-2-3 változat geometriai alakzatok és számok képeivel
  • Megbízhatóan gyakorolja a megfigyelőképességet és a versenyszellemet
  • A cél az, hogy az ellenfeleknél gyorsabban találj két azonos szimbólumot tartalmazó körkártyát
  • Mind az 55 kártyán 8 kép található
  • A sokféle játékstílusnak köszönhetően sosem fogod megunni a Dobble-t
  • 1-5 játékos csatlakozhat több ember több szórakozást jelent
  • A Dobble 1-2-3 szórakoztató társasjáték egy köre kb. 10 percig tart
  • Az egyszerű játékstílus, a formák és számok színes képei már a 3 éves gyerekeket is lebilincselik

Teszteld az reflexeid a Dobble 1-2-3 játékkal

Erősítsd meg a megfigyelőképességedet az egyszerű, mégis szórakoztató Dobble társasjátékkal, most 1-2-3 változatban, geometriai alakzatok és számok képeivel. A színes képekkel és egyszerű szabályokkal még a legkisebbek is imádni fogják, már 3 éves kortól. Az alapelv az, hogy a kerek kártyák felfordításával megpróbálsz gyorsabban megtalálni két azonos képet, mint az ellenfeleid. Gyorsabb leszel, mint a barátaidés több kártyát gyűjtesz?

Számos játékstílus, amely végtelen szórakozást garantál

A Dobble 1-2-3 társasjátékot többféle módon is feldobhatod. Például, minden játékosnak adhatsz egy kártyát képpel lefelé, és amikor megszólal a jelszóra a játékosok egyszerre fedik fel a lapjaikat. Az első játékos, aki megnevezi a kártyáján lévő szimbólumot és a pakliban lévő kártyát, pontot nyer. Vagy az ellenkező verzió, ahol ahelyett, hogy minél több kártyát gyűjtenél, megpróbálsz megszabadulni tőlük. Az ellenfelek kártyái között is kereshetsz egyforma szimbólumokat, és ha megtalálod, a kártyádat az adott személy mellé helyezheted - az a játékos nyer,aki az összes kártyájától megszabadul. A Dobble 1-2-3-mal a képzeletnek tényleg nincs határa. Ki tudtok találni saját verziókat arra, hogyan kell Dobble-t játszani?

Szórakozás a Dobble 1-2-3-mal otthon és útközben

Ez a rendkívül szórakoztató és élénk Dobble 1-2-3 játék már egy játékossal is remekül elszórakoztat, de minél többen vagytok, annál szórakoztatóbb lesz. A lendületes társasjáték egy köre körülbelül 10 percet vesz igénybe, amely idő alatt tökéletesen teszteled a megfigyelőképességedet és a versenyképességedet. A kompakt csomagolásnak köszönhetően a Dobble-t könnyen lehet játszani az iskolában vagy egy vonatútsorán. A Dobble 1-2-3 játékkal soha nem fogsz unatkozni!


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Termék típusa

Termék típusa Kártyajáték

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Játékosok minimum száma 1
Játékosok maximális száma 5
Játék hossza 10 perc
Nehézség Könnyű

Nyelv

Nyelv Cseh

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Megfigyelős
Játékfolyamat Pontgyűjtés

Sorozat

Termékszéria Dobble

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAa10266
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3558380038023

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05