Oldal frissítése

Bino szentjánosbogár narancssárga

5 1 értékelés
6 790 Ft

Bino szentjánosbogár narancssárga

Nem csupán hű barát

Ez a hihetetlenül aranyos baba, szentjánosbogarat idéző, gyönyörű, színes ruhájával minden kis hercegnő igaz barátja lesz, aki segít számára sok új ismeretet elsajátítani. Ez az aranyos kis baba nem csupán egy vidám játszótárs, hanem elősegíti a gyermekek motoros készségeinek fejlődését, valamint a színek és testrészek felismerését is elsajátíthatják a játék által. A baba által kiadott hangok fejlesztik a gyermekek érzékelését. A gyerekek nemcsak az ágyban fekve alhatnak el e babát ölelve, hanem gyermekülésben vagy babakocsiban is, ugyanis a játék puhasága és kiálló részektől mentes kivitelezése lehetővé teszi biztonságos használatát.

Gyönyörű öltözék


A gyermekek órákon át boldogan eljátszanak a gyönyörű Bino babával, amiként ruháival is. A baba vidám, narancssárga pizsamába öltöztetett. Kis fejét ugyanolyan színű kapucni védi meg a közelgő téltől. A játékot úgy tervezték, hogy méretei lehetővé tegyék, hogy pont a gyermekek karjába illeszkedjenek. A kis hercegnők finommotorikáját is fejleszteni fogja ez a játék.

További információk:

Téma:
Szentjánosbogár ruha, narancsásrga szín

anyaga:
textil
ruhával

Ajánlott kor:
2 éves kortól

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Rendeltetés

Baba típusa Baba

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Játék magassága 27 cm
Anyag Műanyag
Tulajdonságok Puha testű

Csomagolás

Csomagolás Külön baba

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAa1837
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4019359884052

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20