Oldal frissítése

Bino Rugós tacskó

3 590 Ft

Bino Rugós tacskó

Ez a fából készül rugós tacsi minden gyermeket remekül elszórakoztat, korosztálytól függetlenül.  A kisebb gyerekek gyakorolhatják vele a fogást, fejleszthetik finommotorikus készségeiket és reflexeiket, a nevetés pedig mindig garantált. Ha finoman meghúzod a vidám tacsit, máris élvezheted vicces rángatózását. A magas színvonalú kidolgozás biztosítja, hogy minden gyerek számára biztonságos legyen. Ahol ott van ez a rugós kutyus, ott garantált a móka és a kacagás!


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Játék magassága

Játék magassága 12 cm

Tulajdonságok

Fajta Állatkák
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Mozgó végtagokkal
Figurák száma 1 db
Anyag Fa

Játékszettek

Darabszám a készletben 1 db
Kód:  HRAa3345
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4019359909090

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15