Oldal frissítése

Bino Játékvonat - Kisvakond

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bino Játékvonat - Kisvakond

A Kisvakond és barátai játékvonat első pillantásra vidám színeiről a legfeltűnőbb. A kiváló minőségű fából készült szett egy gőzmozdonyt és két teherkocsit tartalmaz. Az egész vonat lebontható színes elemekre, melyekből újjáépíthető. Mindez számtalan lehetőséget kínál, különböző szerelvények, klasszikus vonatok rakhatók ki. Csak a fantázia szabhat határokat. A játék középpontjában a finommotoros készségek, az alakfelismerés és a színfelismerés fejlesztése és gyakorlása áll, amellett, hogy hosszú távú szórakozást nyújt gyermekeinek.
Paraméterek és specifikációk:
Sorozat:
Kisvakond
Anyaga:
minőségi fából készült
Méretek:
42 x 9,5 x 11 cm
Darabszám:
14
Ajánlott kor:
1 éves kortól
Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 1,5 éves

Innen ismerheted

Téma Kisvakond

Tulajdonságok

Anyag Fa

Anyag

Anyag Fa
Kód:  HRA338y
Termékszám:  4019359137578

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05