Oldal frissítése

Bino - Baribal képes fakockák

5 1 értékelés
3 890 Ft

Bino - Baribal képes fakockák

Baribal mackó és barátai igazi szórakozást nyújtanak a gyerekeknek. A titokzatos, fából készült doboz 15 kockát rejt  különböző képekkel. A kockákból 6 képet lehet kirakni Baribal mackóról és barátairól.

Ez a doboz nem maradhat ki gyermeke szobájából, hiszen nem csupán klasszikus gyerekjáték, hanem hatékony didaktikai segédeszköz is. Mutassa meg gyermekének, hogyan kell a kockákból a mellékletek szerinti képeket kirakni. A kockák kirakásával a gyermek fejleszti kéz és szem koordinációját és képi gondolkodását. A kész képről készítsen leírást, mondja el Baribal történetét. Bátorítsa gyermekét, hogy önállóan találjon ki egy mesét a kép alapján, így fejlesztheti képzeletét és beszédtudását. Egyszerű építőkockaként is használható, például tornyot lehet építeni belőle,  a képzeletére van bízva, hogy mit. A gyerekek imádni fogják a kockát, amivel többféle módon játszhatnak. Játék után az összes darabot tegyék vissza a dobozba. 

Ajánlott kor:
3 éves kortól

 

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 15 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Fa
Téma Természet, Állatok

Kockák tulajdonságai

Megjelenés Képes

Anyag

Anyag Fa
Kód:  HRAa4236
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4019359132078

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20