Oldal frissítése

Bino Dinoszaurusz Kastély

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Bino Dinoszaurusz Kastély

Szinte nincs olyan gyermek, aki ne vágyna egy olyan menedékre vagy házikóra, ahol a felnőttek jelenléte nélkül játszhat. A sátor kétségkívül tökéletes választás a privát szféra biztosítására. A gyerekek saját képzeletbeli világot hozhatnak létre, amelyben sok kalandot és játékot élhetnek át. A gyönyörű színeket és a dinoszauruszos motívumokat minden lány és fiú csodálni fogja.

Legfontosabb jellemzők

  • Önműködő POP-UP rendszer a könnyű felállíthatóság érdekében
  • Dinoszauruszos motívum
  • Poliészter

Anyag

Ez a kiváló minőségű sátor megfelel a REACH, az Európai Parlament, valamint az Európa Tanács vegyi anyagok és készítmények biztonságos használatát illető követelményeinek. A POP-UP önműködő rendszer egyszerűsséget és praktikusságot kínál. Könnyedén mozdítható, és nagyon kevés helyet foglal el összecsukott állapotban. Ennek köszönhetően a gyerekek könnyedén magukkal vihetik a nagymamához vagy akár nyaralásra is.

Kód:  HRA338q
Termékszám:  4019359828131
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15