Oldal frissítése

Bindeez Virágüzlet

Kiegészítők a termékhez

Bindeez Virágüzlet

A Bindeez mágikus gyöngyökkel számos színes kép alkotható meg. Használd a mellékelt sablonokat vagy bízz a képzeletedben.Nem kell többé vas! Az elkészült munkát permetezd le vízzel és gyöngyök összetapadnak! A képeket fel is ragaszthatod a jegyzetfüzetedre, ceruzádra vagy iskola táskádra. Gyakorlatilag bárhová, ahová szeretnéd. 3D-s képeket is létrehozhatsz. Annyira egyszerű!
Újdonság! Bindeez virágos állvány! Készíts a gyöngyökből virágos állványt, amely majd a többi gyöngyöt fogja tartani. Alkoss meg minél több virágot, és díszítsd velük a szobáda
Műszaki adatok
A csomag tartalma: virágárus bódé, Bindeez toll, ásó, spray, edény, doboz, 500 gyöngy, 2 forma, 3 sablon és utasítások
Ajánlott életkor: 4 év fölött
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-án, a játékok biztonságáról és jogi normáiról szóló cseh szabályozásnak. Természetesen tartalmaz megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  ZI107g
Termékszám:  8595582213525

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05