Oldal frissítése

Bindeez babák játszóházzal szett

Kiegészítők a termékhez

Bindeez babák játszóházzal szett

A Bindeez újabb sorozata. Ezúttal Bindeez babák. Készítsen Bindeez babát, kombinálja a különböző részeket, hajtogassa össze őket és spriccelje le vízzel. És a babák maradandóak lesznek! Készítsen egy színes Bindeez baba világot sok kiegészítővel és egy csodálatos álom házzal. Van valami jobb a Bindeez babák számára, mint ez az álom házt? Hozza létre a Bindeez gyöngyök segítségével, használja a fantáziáját vagy a mellékelt sablont. Tegye a babákat a csillám zuhanyba és hozzon létre egyedi csillogó megjelenést.
Bindeez babák, szettben házzal. Van valami jobb a Bindeez babák számára, mint ez az álom házt? Hozza létre a Bindeez gyöngyök segítségével, használja a fantáziáját vagy a mellékelt sablont.
Műszaki adatok
A csomag tartalma: 3 Bindeez baba, 300 gyöngy, 1 álom ház, csillám zuhany, csillám, 11 bútordarab, 1 víz permetező, 1 sablon és használati utasítás
Ajánlott életkor: 4 éves kortól
A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács  2009, június 18-i,  játékok boztonságáról szóló, 2009/48 / EC jszámú irányelvének és minden magyar jog szerinti normának. Természetesen van CE megfelelőségi nyilatkozata.

Kód:  ZI107b
Termékszám:  8595582211323

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20