Oldal frissítése

Billentős teherautó

4,5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Billentős teherautó

A távirányítható, billentős teherautó modell minden kisfiú szemét megcsillogtatja. A billentős rakodótérrel rendelkező teherautó kiváló segítő minden kis munkás számára. A rakodótérben számos dolog szállítható, ami hosszú órákig tartó szórakozást garantál. Hogy még élvezetesebb legyen a játék, az autó realisztikus hanghatásokkal ad ki, ezen kívül működő lámpákkal is rendelkezik.

RC model Silverlit Sklápěčka
 

RC modell a legkisebbek számára

A Silverlit kollekcióba tartozó teherautót kiváló minőségű műanyagból készítették. A rendkívül egyszerű távvezérlésnek és a kifinomult kidolgozásnak köszönhetően már a negyedik életévüket betöltött fiúk is használhatják. A távirányító hatótávolsága 10 méter, az autó és a távirányító elemeket igényel, ezek az elemek nem részei a csomagnak.

Játék a billentős teherautóval

  • Billentős rakodótérrel rendelkező teherautó
  • Egyszerű vezérlés
  • Működő lámpák
  • Reális hanghatások
  • Vezethető előre, hátra, jobbra és balra
Doporučený věk
 


 

További információk:

Áramellátás:
Autó: 3x AA elem
Távirányító: 3x AAA elem

Ajánlott életkor:
4+

Méretei:
10 x 20 x 14 cm

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

 

Paraméterek

Típus

RC autó típusa Gyerek

Tulajdonságok

Fókusz Gyerek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Modell

Szín

Szín Sárga
Kód:  ZT056m1
Termékszám:  4891813811121

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05