Oldal frissítése

Bigjigs vasúti kereszteződés

5 1 értékelés
2 090 Ft

Bigjigs vasúti kereszteződés

A Bigjigs egy angol cég, amely 1985-ben alakult és annak szenteli tevékenységét, hogy a legcsodálatosabb játékokat készítse fából a gyerekek számára. Fő erényük a tökéletes vásárlói elégedettségre való törekvés és a megalkuvást nem ismerő elkötelezettségét a a felhasznált anyagok minősége és eredetisége iránt. Engedd, hogy elbűvöljön a világon a legtermészetesebb anyagból készült játék és ismerd meg milyen annak érzése és tapintás - Játsz jól, igazi fából.

A Bigjigs fábból készült vasúti kiegészítőjeinek világa igazán felülmúlhatatlan és végtelen lehetőségeket kínál - használd fel saját kreativitásodat és a különböző Bigjigs fából készült vasúti kiegészítőket és modellek, majd hozd létre a saját vasúti hálózatodat pontosan olyannak, amilyennek megálmodtad. A játékokat nem csak gyermekek számára tervezték, hanem a vasút és a vonatok szerelmeseinek is. A sorozatban található vonatok és különböző kiegészítők kombinálhatóak más márkájú felszereléssel is, amelyek a piacon fellelhetőek, így nem korlátoz a választás szabadságában.

Egy érdekes része a vasútvonaladnak ez a kiegészítő, amely két sín kereszteződését biztosítja. Szervezze meg a vasúti szolgáltatásokat kedve szerint.

Műszaki adatok:

Motívum:
Vasúti kereszteződés

Méretei:
Hosszúság: 22 cm

Ajánlott életkor:
3 éves kortól

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Sín típusa Mechanikus
Pálya hossza 220 mm
Anyag Fa

Csomagolás

Pályarészek száma 1
Csomag tartalma Sínek

Összeállított pálya méretei

Hosszúság/mélység 22 cm
Kód:  BGJ489
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621091128

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05