Oldal frissítése

Bigjigs Színes Fa Autó Állatokkal

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bigjigs Színes Fa Autó Állatokkal

Színes fából készült autók állatokkal minden kisfiú és kislány számára. A játék használata 2 éves kortól ajánlott. Oroszlán, zsiráf, vagy éppen elefánt ül a volán mögött, akikkel remek versenyeket lehet rendezni, hogy kiderüljön, melyik állat a legjobb sofőr közülük. Az ár 1 db autót és figurát tartalmaz. A kiválasztás véletlenszerűen történik.

Ezt a játékok a Bigjigs nevű angol cég gyártja, amely 1985-ben alakult. A kezdetekben ez a gyártó csak fa puzzle előállításával foglalkozott. Az összes játék kézzel és szeretettel készült a gyártók által, akik a piacon értékesítették termékeiket. Mivel a játékaik rendkívüli népszerűségnek örvendtek, ezért ki tudták terjeszteni a gyártásukat más termékekre is. Azt is lehetővé tették, hogy katalógusból lehessen a termékeiket rendelni. A Bigjigs továbbra is az alapító család tulajdona, és a kezdetektől máig ellátja Angliát és Nyugat-Európát nagyszerű játékaival. Minden Bigjigs fa játékot Angliában terveznek. A Bigjigs játékok minősége tesztelve van, és az összes európai, illetve amerikai előírásnak megfelelnek.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Kód:  BGJ259
Termékszám:  691621008966

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15