Oldal frissítése

Bigjigs Sínpálya készlet 25 db

4,7 18 értékelés
8 290 Ft

Bigjigs Sínpálya készlet 25 db

A Bigjigs egy 1985-ben alakult angol cég, amely tevékenységét a különféle fajátékok fejlesztésének szenteli. Fő erényei az ügyfélkör elégedettsége és a kompromisszumot nem ismerő követelmények a felhasznált anyagok minőségét és eredetét illetően. Hagyd magad elvarázsolni a természetes anyagok által, és tedd, amit szeretnél: játssz egy jót fával.

A Bigjigs favonatok világa igazán utolérhetetlen lehetőségeket kínál. Használd a fantáziádat, és építs a készlet segítségével olyan pályát, amiről mindig álmodtál. A játék nem csak gyermekek, hanem a szenvedélyes vonatrajongók számára is készült. A sorozat vonatai és játékelemei illeszkednek a piacon kapható egyéb márkákhoz - így az újabb kiegészítők megválasztása nem ütközik akadályba.

A készlet 25 darab jó minőségű fa sínelemet tartalmaz. Ezekkel kedved szerint bővítheted a meglévő kollekciót.

Műszaki adatok:

Tartalma:
25 darabos készlet

Ajánlott:
3 éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Anyag Fa

Csomagolás

Pályarészek száma 25
Csomag tartalma Tartozékok, Sínek
Kód:  BGJ347
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621090527

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15