Oldal frissítése

Bigjigs kiegészítő ívek vasúti átjáróhoz 2pc

Kiegészítők a termékhez

Bigjigs kiegészítő ívek vasúti átjáróhoz 2pc

A Bigjigs egy angol cég, mely 1985-ben alakult, annak szenteli tevékenységét, hogy a csodálatos játékokat gyártson fából. A fő irányelvük a vevői elégedettség és a megalkuvást nem ismerő elkötelezettség, a felhasznált anyagok.minősége és eredetisége. Engedd, hogy elvarázsoljanak a természetes anyagből készült játék kiegészítők, és tudd meg, hogy milyen érzés igazi fa játékokkal játszani.

A Bigjigs Wood Train World valóban verhetetlen lehetoségeket kínál - használhatod a kreativitásodat és hozz létre egy vasúti világot, amelyről mindig álmodtál a fa kiegészítők használatával. A játékokat nem csak a gyermekek számára tervezték, hanem a vonatjátékok felnőtt szerelmeseinek is. A vonatok és az ebben a kiadásban szereplő összes játék tartozék kombinálható a piacon lévő egyéb márkájú termékekkel, így a többi alkatrész kiválasztása nem korlátozott.

Az eredeti ívelt kétoldalú vasúti kereszteződés számára szolgál tartozékul. Ez nagyszerű kiegészítő lehet a saját vasúti világodhoz.

Műszaki adatok:

Tartozék:
Ívek vasúti átjáróhoz 2 db

Ajánlott kor:
3 év

Kód:  BGJ511
Termékszám:  691621092231

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05