Oldal frissítése

Bigjigs Híd

5 9 értékelés
5 190 Ft

Bigjigs Híd

A Bigjigs egy 1985-ben alapított angol cég, amely a legcsodálatosabb fából készült játékok megalkotásával foglalkozik. Legfőbb értéke az ügyfelek elégedettsége és a felhasznált anyagok minőségének és eredetiségének kompromisszummentes biztosítása. Hagyja magát elvarázsolni a legtermészetesebb anyagtól, és tudja meg mi az igazi jó játék, játsszon fával.

A Bigjigs fajátékok világa valóban kimeríthetetlen lehetőségeket kínál - használja a kreativitást és hozzon létre egy vasúti világot, amit mindig csak el tud képzelni az egyedi fadoboz készleteinek segítségével. A játékokat nem csak a gyermekek számára tervezték, hanem a szenvedélyes vonat szerelmeseinek is, mindenkinek. A vonatok és az ebben a kiadásban szereplő összes játék kombinálható a piacon lévő egyéb márkájú vansúti márkákkal, így a többi alkatrész kiválasztása nem korlátozott.

Ennek a gyönyörű pilléres hídnak köszönhetően könnyű átkelni egy folyón, úton vagy más pályán. Közlekedj modell vasúttal ezen a csodálatos elemen.

Műszaki adatok:

téma:
híd

méretek:
Hosszúság: 44 cm

Ajánlott kor:
3 év

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  BGJ509
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621091111

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05