Oldal frissítése

Bigjigs hegyi vasúti sínkészlet

18 490 Ft

Bigjigs hegyi vasúti sínkészlet

Bigjigs egy angol cég, amely 1985-ben alakult, és annak szenteli tevékenységét, hogy a legcsodálatosabb fajátékokat készítse. A cég számára a legfontosabb érték a vásárlói elégedettség és a megalkuvást nem ismerő elkötelezettség a felhasznált anyagok minősége és eredetisége mellett. Engedje Ön is, hogy elbűvölje a legtermészetesebb anyag - nyilván tudja is, hogy mi az -, s játsszon nagyon jót, játsszon a fajátékkal!

A Bigjigs cég favonatokból álló világa valóban utolérhetetlen lehetőségeket kínál az embernek. Engedje szabadjára kreativitását, és állítson össze olyan vasúti hálózatrendszert a fából készült sinekből, amilyet mindig is álmodott! Ezeket a játékokat nem csak gyerekek számára tervezték, hanem szenvedélyes vonatszerelmeseknek is. Ennek a termékcsaládnak a vonatai és egyéb játékai kompatibilisek a piacon lévő más úttörő márkákkal is, így Ön korlátlanul válogathat az egyéb részek, kiegészítők közül.

Egy igazán kanyargós, hegyes- völgyes pálya nagyszerű kiegészítője lesz bármilyen mocskos szerelvénynek. Csak nem fél a kalandoktól? Na, akkor pattanjon fel!

Műszaki adatok:

Téma:
alpesi pálya

Ajánlott kor:
3 év

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Sín típusa Mechanikus
Anyag Fa

Csomagolás

Pályarészek száma 12
Csomag tartalma Híd
Kód:  BGJ368
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621091395

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05