Oldal frissítése

BIG Vario Homokozó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIG Vario Homokozó

A BIG német gyártó, a zöld színű robusztus műanyagból készült, kiváló minőségű Vario baba homokozó nemcsak a gyermekek számára kedvelt hely, hanem egy kellemes kiegészítő a kertjéhez is. Négyes gyűrű alakja és nagyobb méreteinek köszönhetően több gyermek képes egyszerre játszani. A homokozó kényelmes ülések vannak, 18 cm magassággal. Az ajánlott homokmagasság 10 cm-re van a homokozó felső szélétől  ez körülbelül 150 kg homok. A Vario gyerek homokozónak nagy előnye, hogy négy különböző részre osztható, amelyek egyszerűen egymásba rakva, nem fognak sok helyet szezonon kívül tárolás alkalmával. A gyerekek homokozóját, a BIG Vario-t ezért nem szabad kihagyni a kertből sem.

A Vario homokozó főbb jellemzői

  • A homokozó biztonságos lekerekített élekkel rendelkezik
  • Kiváló minőségű tartós műanyagból készül
  • A színek UV-állóak
  • Négy integrált ülés van
  • Elosztási lehetőség kis alkatrészek tárolására
  • Egyszerű összeszerelés szerszám nélkül
  • 12 hónapos kortól alkalmas gyermekek számára

A gyermek biztonsága és Vario homokozó minősitése

A Vario homokozót a német TÜV Rheinland ellenőrző hatóság tesztelte a szigorú GS biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG egészségre ártalmatlan és minőségi anyagokat használ az egészség megőrzése érdekében. A gyermekek homokozója 3 éves garanciával rendelkezik. A homokozó előállításához használt anyag speciális UV szűrőt tartalmaz, amely biztosítja, hogy a homokozó még több évtizedes használat után is gyönyörűen festett marad. A műanyag könnyen tisztítható és időjárásálló. A homokozó élei kerekítéssel biztosítják a gyermekek biztonságát.

kapacitás:Terhelhetőség:?
50 kg
súly:
4,6 kg

Ülésméretek:?
16,5 x 33 cm-es

 
Kód:  HRAif4084
Termékszám:  4004943567213
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10