Oldal frissítése

Big jelzőtáblák

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Big jelzőtáblák

A közúti jelzőtáblák mindenki életének részei, nemcsak a járművezetőknek. Ezért hasznos, ha a gyermekek már egész kis korban megismerkednek velük. A jelzőtáblák mechanikus tanulása azonban biztosan nem köti le őket sokáig, ezért jobb, ha játék segítségével tanítjuk őket. Ehhez szolgál nagyszerűen a játszótér, amelyet otthon is könnyen létrehozhatsz a Big Közúti jelzőtáblák segítségével. Tanítsd meg a gyerekeknek az alapvető közlekedési szabályokat ezekkel a közúti jelzőtáblákkal.

A Big Közúti jelzőtáblák készlet fő jellemzői

  • 69 cm nagy táblák
  • lehetőség otthoni közlekedési játszótér létrehozására
  • a jelzőtáblák megismerése játékkal
  • 6 közlekedési tábla (4 kétoldalas)

Könnyen és gyorsan felismered a legfontosabb jelzőtáblákat

A jelzőtáblák 69 cm magasak, és egy egész játszóteret lehet létrehozni belőlük. A készlet 6 közlekedési jelzőtáblát tartalmaz, ezek közül 4 táblának eltérő szimbólum van az elülső és a hátsó részen. A készletben olyan jelzőtáblákat találsz, mint a stop, egyéb veszély, kétirányú forgalom, előzni tilos, főút, főút vége, megállni tilos, parkoló és a gyalogos átkelő. 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif4077
Termékszám:  4004943011983

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10