Oldal frissítése

Biemme Tombolino

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Biemme Tombolino

A Tombolino háromkerekű bicikli biciklizni tanuló gyerkőcöknek ajánlott, akik már betöltötték az egy éves kort. Vidám színvilága és kiváló stabilitása mindenki érdeklődését megragadja. Az első keréken találhatók a pedálok, a zöld színű kormányra egy praktikus kiskosarat szereltek mindenféle csecsebecsék tárolására. Az ülés sárga színű, és kényelmet biztosít a gyermeke számára. A zajmentes, műanyag kerekeknek köszönhetően minden biciklizés egy élmény lesz. A tricikli ellenálló műanyagból készült, és gyerekeknek 1 éves kortól 3 éves korig ajánlott. Vegye meg gyermekének ezt a remek háromkerekűt, amellyel játszi könnyedséggel tanulhat meg bringázni.


További információk:
Anyaga:
Műanyag
Mérete:
48 × 45 × 57 cm

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól
Kód:  HRAa6948
Termékszám:  8001938013850

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05